• Welkom Strandhuisje crumbs
  • Uw route naar Park Duynvallei Strandhuisje crumbs

Uw route naar Park Duynvallei


Ligging

Park Duynvallei ligt aan de rand van Groet, tussen de Oude Heereweg en de Heereweg in de gemeente Schoorl en grenst aan de achterzijde aan het Nationaal Park de Schoorlse Duinen. Het gezellige centrum van Groet en het strand liggen op loopafstand. Schoorl ligt op circa 20 minuten fietsafstand. De dagelijkse boodschappen haalt u op loopafstand of binnen 5 minuten met de fiets.

Adres

Park Duynvallei
Heereweg 355
1871 GL Schoorl

 

Route

Vanuit het Zuiden rijdt u via de A9 naar Alkmaar en neemt Ring Alkmaar (West) richting Den Helder. Dit is de N9 en via deze weg rijdt u om Alkmaar heen en verder richting Schoorl/Den Helder. U neemt 15 km buiten Alkmaar afslag Schoorl. In Schoorl volgt u de weg in de richting van Groet en Hargen aan Zee, dit is de Voorweg, die even verderop in de Heereweg overgaat. Deze weg volgt u zo'n 5 km waarna u na twee scherpe bochten Park Duynvallei aan uw linkerzijde vindt.
Vanuit het Noorden (Afsluitdijk) neemt u bij Den Oever de provinciale weg N99 richting Den Helder en neemt 12 km verderop de N249 in de richting van Alkmaar naar de N9 eveneens richting Alkmaar en zo naar Schoorl.


 

Route voor Park Duynvallei Plan route via Google Maps