8-persoonsvilla


Ruim opgezette 8-persoons vakantievilla, voorzien van alle mogelijke luxe en Wellness faciliteiten.

De villa's staan ieder op een ruime kavel waar een beschutte tuin is gerealiseerd. Ze zijn bijzonder ruim uitgevoerd (bruto vloeroppervlakte van ca. 130 m2), met een woningbreed souterrain en een zolderverdieping. De recreatiewoningen van Duynvallei behoren hiermee tot de ruimste vakantiewoningen in hun klasse.

Indeling

In het souterrain bevinden zich twee slaapkamers en twee luxe badkamers, welke zijn voorzien van een ligbad, een douche, een hangend toilet alsmede een dubbele wastafel. Ook kunt u hier genieten van de Finse en infrarood sauna. In het souterrain vindt daglichttoetreding plaats door middel van een zgn. koekoek.

 

Woonkamer, keuken en riant terras 
De woonkamer heeft een moderne glazen pui die door middel van brede openslaande deuren toegang geeft tot het fraai aangesloten terras (circa 18 m2). De open keuken is verbonden aan de L-vormige woonkamer en is voorzien van luxe keukenapparatuur. 

 

 

 

 

 Verdieping 

Op de zolderverdieping met dakramen vindt u een derde en vierde slaapkamer met beide twee een-persoons bedden.

 


Inrichting en uitvoering

De villa's van park Duynvallei onderscheiden zich door een hoogwaardige, complete en moderne inrichting. Het zal u aan niets ontbreken. Er is overal een flatscreen of televisie aanwezig en ongedeeld draadloos internet. In een aantal woningen is vloerverwarming aanwezig en een sfeerhaard.

 

Ook de keuken is compleet uitgerust met luxe-apparatuur. U heeft in alle woningen standaard de beschikking over een vaatwasser, koelkast met vriesvak, een RVS afzuigschouw met ruime kookplaat en een combimagnetron, alles van het merk Siemens. Ook een wasmachine, wasdroger en een Nespresso apparaat zijn overal aanwezig.

Villa-aanbod

Duynvallei 23 -
8-persoonsvilla

Duynvallei 23

8-persoons | finse en infrarood sauna | va € 768,- pw
Duynvallei 24 -
8-persoonsvilla

Duynvallei 24

Finse en infrarood sauna | huisdier toegestaan | va € 768,- pw

.